La întâlnirea săptămânală a clubului Science Squad, elevii au avut ocazia să exploreze lumea fascinantă a lifturilor și ingineria din spatele acestora. Discuțiile au început cu povestea inovatoare a lui Otis Elisha, care în 1853 a revoluționat siguranța lifturilor, și au mers înapoi în timp până la contribuțiile lui Arhimede din secolul al IV-lea î.Hr. 

După această incursiune teoretică în istoria și principiile funcționării lifturilor, elevii au trecut la partea practică. Lucrând împreună, au construit un lift funcțional din lemn, aplicând cunoștințele dobândite și dezvoltându-și abilitățile de inginerie și colaborare. 

Această activitate le-a oferit elevilor o înțelegere profundă a mecanicii și ingineriei din spatele unui lift, demonstrând cum teoria se poate transforma în practică prin creativitate și muncă în echipă. 

La Science Squad, suntem dedicați să oferim elevilor noștri experiențe de învățare interactive și captivante, care să le stimuleze curiozitatea și să le dezvolte abilitățile practice. Suntem mândri de progresul și entuziasmul lor și abia așteptăm să vedem ce descoperiri ne rezervă următoarele întâlniri! 

 

Programează o vizită chiar acum și începe aventura în lumea științei! https://liceulmincu.ro/scoala-gimnaziala-admitere-2024-2025-scoala-privata-bucuresti/