Pe data de 4 iunie, liceul nostru a găzduit festivitatea de absolvire a claselor a XII-a, un eveniment plin de emoție și bucurie, care a marcat sfârșitul unui capitol important în viața elevilor noștri și începutul unei noi etape pline de promisiuni. 

Ziua a început în Sala Mare, unde elevii clasei a XII-a și-au luat rămas bun de la profesori și colegi. Mesajele emoționante ale elevilor au fost completate de cuvintele de încurajare și sfaturi din partea profesorilor, creând un moment de reflecție și apreciere pentru anii petrecuți împreună. Dna. Prof. Aurelia Șova, director la Școala Postliceală Carol Davila, a urat elevilor pe care i-a întâlnit cu patru ani în urmă felicitări și mult succes în tot ceea ce urmează să realizeze. 

Festivitatea a continuat pe terenul de sport, unde a avut loc ceremonia de premiere. Emoțiile au fost la cote maxime în momentul anunțării șefului de promoție. Eleva Alexandra Pîrcălabu a fost desemnată șefa de promoție a acestei generații și  a predat cheia liceului elevei de clasa a XI-a Daniela Achim, reprezentantă a generației viitoare de absolvenți.  

Evenimentul s-a încheiat în curtea din față, unde toți absolvenții s-au reunit pentru a cânta împreună „Gaudeamus”. Momentul culminant a fost aruncarea tocilor, simbolizând eliberarea și începutul unei noi călătorii. Zâmbetele, lacrimile de bucurie și îmbrățișările au încheiat o zi plină de emoție și speranță.  

Întregul personal al liceului nostru transmite felicitări călduroase tuturor absolvenților și le urează succes în toate demersurile viitoare. Fie ca acest moment special să fie doar începutul unei vieți pline de realizări și satisfacții. 

„V-am înconjurat cu Dragostea noastră timp de patru ani și, astfel, ați devenit Oameni Buni și Caractere Sănătoase. În Livada din Viitorului, ați crescut asemenea Merelor mari, frumoase și roșii, iar acum a sosit clipa să începeți să întindeți rădăcini din ce în ce mai puternice, ca să creșteți la rândul vostru Meri bogați în roade și Dragoste. Să vă faceți o viață frumoasă (în definiția bunicii să sădești un pom, sa construiești o casa și să crești un copil). Un Măr Roșu, o Inimă Verde și Un Zâmbet Mare ne vor uni pentru totdeauna. Vă așteptăm să reveniți în Livadă în fiecare an de ziua liceului, pe 21 mai. Spor în Viață!” Președinte Consiliu de Administrație, Prof. Dr. Alexandru Ioan Mincu 

Doamna Director a liceului, Anca Celina Grecu, a transmis un mesaj plin de încărcătură emoțională, plin de speranță și mândrie elevilor.

„Felicitări pentru absolvire, dragii mei! 

De patru ani sunteți copiii noștri. V-am văzut crescând frumoși, deștepți, maturi, responsabili. Ziua de astăzi marchează un moment important în viețile voastre care deschide noi capitole și oferă noi oportunități.  

Să fiți curioși, sa credeți în voi, să va găsiți drumul , să vă bucurați de tinerețea voastră, să trăiți experiențe frumoase. Să fiți fericiți! 

Dragi părinți, vă mulțumim că ați avut încredere în noi și, iată, am crescut împreună tineri responsabili, caractere sănătoase, tineri pregătiți să decidă singuri viitorul lor. 

Dragi profesori, vă mulțumim că le-ați fost alături, i-ati ghidat și i-ati încurajat să depășească obstacolele. 

Dragii mei, aveți curajul de a visa și ambiția de a transforma visele în realitate. Bucurați-vă de acest moment și priviți cu încredere spre viitor!  

Nu ne uitați! Vom fi mereu aici, in livada cu meri din Viitorului, cu gândul la voi și nimic nu ne-ar face mai fericiți decât sa ne împărtășiți bucuriile și realizările voastre. 

Sunteți bineveniți oricând și vă așteptăm sa celebram succesul, să vă dăm puterea sa depășiți provocările, să râdem și să plângem împreună. 

Întindeți-vă aripile și zburați să descoperiți lumea!  

Să aveți succes si sa reușiți în tot ce va propuneți!” Director, Anca Celina Grecu. 

Și doamna director adjunct, Ioana Radulescu le-a transmis un mesaj emoționat > 


,, Stând în fața voastră acum, văd mai mult decât viitorul care vă așteaptă. Văd cei patru ani care au zburat cât ați clipit, iar acum suntem astăzi aici să sărbătorim absolvirea voastră, dedicarea profesorilor vostri si efortul părinților vostri de a vă face oameni buni, dar și curajul si perseverenta noastra de a investi în dorința voastră de a face lumea un loc mai bun.

În acești ani, ați învățat multe lecții. Ați descoperit că succesul nu vine întotdeauna ușor și că eșecul este doar o treaptă pe drumul către succes. Ați învățat că efortul, implicarea, pasiunea și perseverenta sunt cele care vă pot conduce către realizări marete. Și, poate cel mai important, din unele activitati ați învățat că sunteți capabili de mai mult decât vă puteați imagina vreodată.

Dar astăzi nu este doar despre trecut. Este și despre viitor, pentru ca asa cum se spune ,, orice sfarsit are un nou inceput.,, și acum este un alt moment, o ocazie să vă scrieți propria poveste, să vă urmați visurile și să vă atingeți potențialul maxim. În lumea din fața voastră, nu va ascundem – veți întâlni provocări și multe obstacole. Dar sa nu uitați niciodată că aveți resursele, cunoștințele și determinarea necesară pentru a le înfrunta.
Aveți idei, pasiuni și vise care vă definesc ca indivizi. Aveți puterea de a schimba lumea. Aveti curaj si nu va subestimați niciodată puterea voastră de a face diferența. Fiecare dintre voi are o poveste unică de spus și un set unic de talente de împărtășit cu lumea. Nu lăsați niciodată prejudecățile sau standardele sociale să vă oprească să vă exprimați cine sunteți cu adevărat. Fiți mândri de cine sunteți și nu vă temeți să vă urmați pasiunile.

Visele voastre sunt motorul care vă vor conduce către realizări mari. Nu lăsați niciodată pe nimeni să vă spună că un vis este prea îndrăzneț sau irealizabil. Fiecare mare realizare a început cu un vis și cu credința că este posibil. Aveți curajul să visați maret și să faceți tot ce este necesar pentru a vă transforma visul în realitate.

Nu uitați că succesul autentic vine nu doar din ceea ce realizați, ci și din modul în care îi tratați pe ceilalți și modul în care vă folosiți puterea și influența pentru a face bine în lume. Fiți întotdeauna gata să întindeți o mână de ajutor celor din jurul vostru și să luptați pentru dreptate și egalitate în comunitatea voastră și dincolo de ea.

Fiți fideli vouă înșivă, urmați-vă inima și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi din călătoria voastră. Lumea este a voastră să o modelați și să o faceți mai bună în fiecare zi. Este important să nu uitați să fiți autentici și umani, indiferent de locul în care vă aflați sau de situația în care vă găsiți.

Fiecare interacțiune pe care o aveți, fiecare decizie pe care o luați și fiecare cuvânt pe care îl rostiți poate avea un impact asupra celor din jurul vostru. Fiți întotdeauna conștienți de puterea faptelor voastre și utilizați vorbele într-un mod constructiv.

Fiți respectuoși și empatici față de ceilalți, oferindu-le sprijin și încurajare atunci când au nevoie, asa cum ati invatat aici. Nu uitați să fiți recunoscători pentru contribuția celorlalți la viața voastră și să vă arătați recunoștința în mod sincer.

Nu uitați că de acum sunteți parte a unei comunități mai mari și că acțiunile voastre au un impact asupra acesteia. Fiți cetățeni responsabili, implicați-vă în problemele sociale și luptați pentru dreptate și echitate pentru toți.

În final, vreau să vă îndemn să nu uitați niciodată de unde ați plecat. Ați fost susținuți de familie, de prieteni și de profesori. Ați fost ghidați cu dragoste și încurajați de cei din jurul vostru. Păstrați aceste lecții și amintiri aproape de inimă în timp ce mergeți mai departe.

Indiferent cât de mult veți realiza în viață, amintiți-vă că ceea ce contează cu adevărat este modul în care vă tratați pe voi înșivă și pe cei din jurul vostru. Fiți buni, fiți autentici și nu uitați niciodată să fiți oameni oriunde vă duce viața voastră.

V-am înconjurat cu dragostea noastră timp de patru ani și, astfel, ați devenit oameni buni și caractere sănătoase. Un măr roșu, o inimă verde și un zâmbet larg ne vor uni pentru totdeauna.

Felicitări și mult succes în tot ceea ce veți face pe Viitor!  

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la organizarea acestui eveniment de neuitat și părinților pentru sprijinul constant acordat elevilor noștri. 

 

Pentru a retrăi emoțiile, vizitați galeria foto de mai jos