Pentru prima dată anul acesta am sărbătorit  Crăciunul împreună la școală, elevi, profesori și membri ai echipei Liceului Teoretic ”Dr Mioara Mincu”. O zi frumoasă, plină de culoare, bucurie, daruri și colinde dar și pizza și prăjituri preparate cu dragoste de către câțiva dintre elevi.

 

Fiecare a oferit și primit daruri, nu numai materiale dar și sufletești. Ne-au bucurat pe toți, elevi și profesori, colindele din jurul bradului, expozitiile de pictură și de brăduți, premiile și cadourile de la Secret Santa, dar și prăjiturile preparate cu ingrediente secrete. Ioana a presărat multă dragoste, Alexandra a pus din belșug pasiune și Matei și-a decorat brioșele numai cu gânduri pozitive.

Profesorii le-au transmis câte un îndemn și le-au urat elevilor să aibă Sărbători fericite, iar doamna Prof. Anca Grecu, Director al Liceului Teoretic ”Dr Mioara Mincu” le-a dorit ca în anul care vine să fie și mai buni decît au fost anul acesta … la matematică, la română și la toate materiile. Doamna Aurelia Șova, director al Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” le-a mulțumit elevilor pentru invitația la eveniment și le-a dorit să aibă Sărbători frumoase, un Crăciun fericit și cu daruri multe, dar teme puține de vacanță, urare foarte bine primită.

 

Doamna Aurelia Șova, director al Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” le-a mulțumit elevilor pentru invitația la eveniment și le-a dorit să aibă Sărbători frumoase, un Crăciun fericit și cu daruri multe, dar teme puține de vacanță, urare foarte bine primită.

 

Brăduții care au adunat cele mai multe voturi în cadrul concursului ”Bradul de Crăciun” organizat pe facebook au putut fi admirați și în realitate, ocazie cu care am descoperit cum adeserori online-ul recrează dimensiuni și modifică percepții. Primii trei căștigători, Matei, Bianca și Maria și-au primit premiile pentru efortul, creativitatea și pasiunea pe care au pus-o în a-i realiza.

Colindul răsfățat al Alessiei a stârnit multe aplauze, iar Maria și Alexandra ne-au introdus în atmosfera Crăciunului cu colindele lor tradiționale din jurul bradului.

 

 

 

În rolul maestrului de ceremonii, doamna Profesor Cristina Costache a împărțit fiecăruia darurile primite de la Secret Santa și le-a mulțumit atât copiilor pentru bucuriile pe care i le-au adus, cât și Ralucăi Ielcean pentru sprijinul neprecupețit în toate activitățile școlii.