Serbarea de sfârșit de an școlar a Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu” a fost un moment frumos de încununare a eforturilor unui an marcat de multe evenimente! Un an în care pandemia ne-a ținut și în fața calculatoarelor, cu emoții și temperaturi înalte provocate de Delta și Omicron, dar la fel de bine, cu o primăvară care ne-a readus libertatea și bucuria de a fi împreună la școală. Proiectele și activitățile interesante în care ne-am implicat ne-au făcut să simțim mai adânc ce bine e să fim din nou împreună și de asemenea am acumulat noi cunoștințe.

Evenimentul desfășurat astăzi, 8 Iunie 2022, la Grădina Cărturești – Verona, într-un spațiu cu valențe cultural-literare și o ambianță fermecătoare, ne-a dat ocazia să ne bucurăm de rezultatele acestui an, împreună elevi, părinți și profesori.

”Acum, la final de an, vreau să vă transmit tuturor felicitări! Unii dintre voi v-ați depășit, alții ați terminat la fel ca și anul trecut. Avem premii pentru voi, bursele se vor menține pentru toți cei cu media peste  9,50, iar anul acesta avem daruri și pentru părinți,  pe care ni-i dorim parteneri în educație, alături de noi. ”Tu, copilul tău și școala” este o carte și un ghid de mare ajutor pentru părinții care  doresc să ajungă la cea mai bună educație pentru copiii lor și echipa Liceului Teoretic Dr. Mioara Mincu v-o oferă cu mare drag”, a spus Prof. Anca Celina Grecu, director al liceului.

  

Prof. Simona Bîsceanu, diriginte al clasei a IX-a A, Costin Nenițescu:

”Felicitări pentru efortul vostru din tot acest an, în care pandemia ne-a ținut și acasă, dar am avut și privilegiul de a fi împreună, în direct, și am reușit să dezvoltăm o mulțime de proiecte și activități. Vacanță plăcută și să ne revedem la anul pregătiți pentru noi provocări si mai interesante!”

Premianți:

Premiul I – Achim Daniela

Premiul al II-lea – Cojocaru Cezar

Premiul al III-lea – Popa Andrei

Prof. Cristina Costache, diriginte al clasei a X-a A, Maya Simionescu

”Felicitări! Sunt mândră de voi și vă mulțumesce pentru toate activitățile la care ați participat în acest an școlar și pentru rezultatele bune pe care le-ați obținut. Le mulțumesc de asemenea și părinților, partenerii nostri, pe care i-am avut aproape pe tot parcursul acestui an.

Premianți:

Premiul I – Pîrcălabu Alexandra,

Premiul al II-lea – Petrovici Rebeca,

Premiul al III-lea – Onofrei Mihai

Mențiuni: Ursu Letiția, Trinh Mai Thuong, Corbeanu Maria, Abbasi Bianca.

 

 

Prof. Daniela Cristina Copae, diriginte al Clasei a X-a B, Ioan Cantacuzino

”Vreau să știți că apreciem foarte mult implicarea în activități și strădania celor mai mulți dintre voi de a vă depăși pe voi înșivă! Ați fost atât de perseverenți și ați ajuns acolo unde v-ați dorit. FELICITARI! Îmi doresc să vă am alătrui de mine pe toți și să ne bucurăm împreună de realizările voastre din acest an.”

 Premianți:

Premiul I – Iordache Andrei,

Premiul al II-lea – Stanciu Eduard,

Premiul al III-lea –  Marina Antonia,

Mentiuni: Simion Alessia, Vlăsceanu Mihaela, Erciu Rashela,  Dumitriu Matei

   

Activități extrașcolare

Toti participanții la acțiunile de voluntariat au fost răsplătiți cu o diplomă la final de an de doamna Prof Cristina Costache, coordonatorul Comisiei de Activități Extrașcolare.

Diplome de participare la jocuri educaționale

Florina Nănescu, prietena copiilor și Directorul de Admitere al Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu” iubește să se joace și i-a făcut pe toți, cu mic cu mare, elevi și profesori, să se îndrăgostească de jocurile ei educaționale Escape ClassRoom sau Mystery Room.

 

 

Material realizat de Ramona Bandrabur