Ne-am alăturat și noi, o mare parte dintre elevii Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu” Campaniei ”Săptămâna legumelor și a fructelor, în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) pentru a colecta de la elevi legumelor și fructelor pe care să le oferim unor oameni nevoiași. Activitatea a fost organizată de Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, la inițiativa Inspectoratului Școlar al Municipiului București și coordonată de prof. Sorina Negrei, Director adjunct SPSCD și prof. Mirela Avram, împreună cu Prof. Ioana Rădulescu, Director Adjunct al liceului nostru. 

”Contribuim la poveste cu energia vitaminelor aduse si pe care le donăm cu toată dragostea oamenilor fără adăpost  Dacă doriți să simțiți aroma dulce a toamnei va invităm să adulmecați mirosul galbenei gutui. Mulțumim SPCD pentru invitatie, am gustat toate produsele preparate și sunt delicioase! Mulțumim și elevilor care au donat”, a spus prof. Ioana Rădulescu.

Câteva eleve reprezentante ale Liceului nostru, Antonia Bancos, Denisa Colcer și și Mara Vasile de la Clasa a IX-a A, împreună cu prof. Andreea Horge s-au alăturat grupului de elevi ai școlii potliceale sanitare, viitori educatori pentru sănătate, la Centrul de noapte ”Neghiniță” pentru adulți, sector 2, pentru a le oferi fructele și toate alimentele donate.

Le mulțumim voluntarilor care au adus bucurie prin gestul lor și au făcut o faptă bună, de întrajutorare a unor oameni în nevoie.

Ramona Bandrabur