Ne-am pregătit pentru ZIUA CITITULUI ÎMPREUNĂ – prima ediție cititul împreună la LTDMM! Liceul Teoretic ”Dr Mioara Mincu” a lansat ocazia de a câștiga o sesiune de citit împreună, părinți – elevi – cadre didactice – manageri – joi, 1 februarie 2023, în pauza mare, sub egida evenimentului național anual LitWorld.org. Și pentru că lectura ne inspiră de fiecare dată, le-am pregătit elevilor mai multe titluri, în funcție de vârstă și clasă astfel încât cititul să fie o plăcere pentru elevii liceului nostru și care să ne lege amintirea cititului împreună la LTDMM 2023.

Îndemnul la lectură de Ziua Cititului Împreună prin campania World Read Aloud Day (WRAD) inițiată de LitWorld, ne stârnește să descoperim frumusețea și beneficiile lecturii citind împreună în data de 1 februarie. Tema anului 2023 a fost ”O carte, un Glas, multe Urechi!”-

Citim. Citim împreună. Curioși. Tare curioși. Un vis. Un plan. Ce urmări are planul tău? Și prin ce aventuri trebuie să treci ca să ajungi să fii ceea ce visezi să devii?
Sperăm să devină o tradiție cititul împreună deoarece pentru noi, liderii liceului #mincu, este o pasiune sa vedem cum cititul împreună schimbă vieți.

 

 

Prof. Ioana Rădulescu