Nu lăsa greva să-ți oprească setea de cunoaștere și dorința de a te dezvolta. Proiectul „Vitrina culturală” te invită să faci parte dintr-o experiență inovatoare care îmbină știința și arta teatrală. Vei descoperi noi dimensiuni ale educației și vei aduce în viața ta o sursă de bucurie.

În contextul în care se află școala astăzi, noi continuăm să facem educația pentru știință oriunde și oricând, acolo unde găsim parteneri interesanți. Proiectul „Vitrina culturală” își propune să promoveze cultura și arta teatrală în rândul elevilor. Aici vei avea ocazia să descoperi subiecte și teme captivante abordate în piesele de teatru, care îți vor provoca gândirea critică și creativă. Vei avea oportunitatea de a experimenta o perspectivă diferită asupra lumii din jurul nostru și de a-ți dezvolta empatia și înțelegerea complexității umane.

Ești pasionat de știință și consideri că cercetarea și lecturarea materialelor de specialitate sunt cheia dezvoltării tale? Cu toate acestea, noi credem că și expunerea la forme de artă, precum teatrul, poate aduce o sursă de inspirație și stimulare mentală suplimentară. Învață să-ți lărgești orizonturile și să te deschizi către diversitatea culturii și artei, deoarece acestea joacă un rol semnificativ în dezvoltarea ta ca individ.

Ioana N. Rădulescu, Director Adjunct