Gimnaziul începe și se termină cu o alegere importanta! Continui să înveți la aceeași școală unde ai încheiat clasa a IV-a  sau faci pasul curajos către un liceu în care te vei forma pentru viitorii opt ani?
Alegerea liceului și a specializării în Științe este  o decizie și mai importantă la finalul ciclului gimanzial. Începe o perioadă plină de promisiuni în viața de adolescent, e vremea când începi să te deschizi către pasiuni care se vor transforma mai târziu în carieră, dar este și vremea prieteniilor, a descoperirilor, a emoțiilor explozive, a dragostei absolute!
Te invităm la noi la liceu, în livada noastră cu meri din Viitorului,  să ne vizitezi și să ne cunoaștem, împreună cu părinții sau bunicii. Îți vei întâlni viitorii colegi din clasele mai mari, care te așteaptă să îți prezinte sălile de clasă și activitățile pe care le organizăm pentru tine. Vei întâlni echipa noastră de profesori și vei afla despre toate cluburile și activitățile pe care le desfășurăm aici zi de zi.
Sâmbătă, 27 mai 2023, deschidem din nou porțile liceului pentru toți elevii pasionați de Științe din clasele a IV-a și a VIII-a care vor să ne cunoască și să afle cum este viața de licean în Liceul Teoretic ”Dr.Mioara Mincu”.
Vei avea posibilitatea de a alege unul dintre workshopurile organizate de profesorii și elevii noștri:
– Design Thinking
– Anatomy Room
– Mystery Room
– Emotional Skills
– Sharing Skills
Vă așteptăm cu drag!
Echipa Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu”