Ne apropiem cu pași repezi de momentul simulărilor pentru examenul de Bacalaureat, care va avea loc săptămâna viitoare. Este o perioadă importantă și vrem să transmitem întreaga noastră susținere în această etapă crucială a parcursului școlar. 

Elevii noștri sunt pregătiți să demonstreze ceea ce au învățat în acești ani și suntem mândri de angajamentul și dedicarea lor. Le dorim tuturor să se concentreze la maximum, să își pună în valoare cunoștințele și să abordeze simulările cu încredere și determinare. 

Pentru clasa a XII-a, săptămâna simulărilor pentru Bacalaureat va cuprinde: 11 decembrie – Matematica, 12 decembrie – Limba Română, 13 decembrie – Biologie/Fizică, 14 decembrie – Limba Engleză.

Fiecare efort depus acum va contribui la succesul vostru viitor, iar noi suntem aici, alături de voi, pentru a oferi sprijinul necesar. Nu uitați să vă odihniți corespunzător, să vă mențineți calmul și să aveți încredere în voi înșivă. Suntem convinși că veți  obține rezultate deosebite. 

Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem reușind și să celebrăm împreună aceste realizări. Succes tuturor elevilor noștri în simulările de bacalaureat! Multă răbdare și încredere părinților! Suntem cu toții implicați în acest proces!