Ne mândrim și transmitem sincere felicitări elevilor care au obținut rezultate deosebite la sesiunea ECDL din 9 decembrie 2023, sub îndrumarea dedicată a doamnei Prof. Bușe Corina. Realizările lor impresionante în domeniul competențelor digitale reflectă efortul, determinarea și angajamentul lor în această direcție. 

Elevii distinși sunt: 

  • Bodor Natalya – proba Excel 
  • Gorovei Theodora – proba Excel 
  • Ilie Ștefania – proba Excel 
  • Ragazan Mihnea – probele Word și Windows 
  • Achim Daniela – probele Excel și Windows 

Această performanță nu doar demonstrează nivelul lor înalt de pricepere în utilizarea instrumentelor digitale, dar și eforturile depuse în procesul de învățare. Ei reprezintă un exemplu pentru întreaga noastră comunitate școlară. 

Încurajăm toți elevii să continue să își dezvolte abilitățile digitale și să exploreze noile oportunități pe care le oferă tehnologia. 

In liceul nostru, elevii sunt îndrumați  să-și însușească abilitățile digitale si au posibilitatea de a se pregăti cu profesori acreditați  pentru a susține examenele pentru obținerea certificatului digital.  

Recomandăm tuturor elevilor să ia în considerare susținerea examenului ECDL, deoarece această certificare nu numai că atestă abilitățile lor digitale pe viață, dar ar putea, de asemenea, să le ofere oportunitatea de a scăpa de stresul probei competențelor digitale ale examenului de bacalaureat în clasa a XII-a.