Prezentarea Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” la liceul nostru 

Liceul nostru a avut o prezentare specială din seria programului „Alege cu Încredere” – Târgul Altfel al Universităților, susținută de Prof. Dr. Andreea Csolti, director adjunct al Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila”.  

Într-o atmosferă deschisă, elevilor noștri le-au fost împărtășite informații captivante despre programele educaționale disponibile. Prezentarea a acoperit domenii precum asistența medicală, nursing-ul, admitere și programele de studii, cum sunt schimburile de elevi din cadrul Modulului European de Nursing, proiectul Erasmus în străinătate, dar și multe altele, oferind elevilor o imagine de ansamblu asupra posibilităților lor viitoare în domeniul medical. 

Prezentarea Școlii Postliceale Sanitare Carol Davila a oferit oportunitatea de a pune întrebări și de a afla mai multe despre programele de studiu, infrastructura și perspectivele de carieră. Elevii au avut astfel șansa de a obține informații relevante pentru a lua decizii informate  cu privire la viitorul academic și profesional. 

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” a deschis uși spre noi orizonturi educaționale pentru elevii noștri, inspirându-i să exploreze și să aspire către domeniul medical cu încredere și determinare. Această experiență a subliniat importanța continuării studiilor într-un mediu educațional adecvat, în vederea construirii unei cariere de succes în domeniul sănătății. Totul pentru că misiunea noastră comună este #educațiepentrusănătate și #educațiepentruștiință.  

Despre admiterea la Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” 

 https://www.scoalacdavila.ro/admitere-2024-2025/