Astăzi, liceul nostru a găzduit reprezentanți  de la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune. Alături de noi au fost: Prof Univ Dr. CUREA Ștefania Cristina, Prodecan responsabil de relația cu studenții și mediul socio-economic; Anghel Claudia studentă în anul I master în engleză Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, Președinte al Asociației Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune (ASCIG); Călinoiu Cosmin student anul 2 licență Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune în limba română, membru al departamentului Educational în ASCIG; Andreea Marița studentă la facultatea de Administrație și Management Public anul 1 Licență membru al departamentului Public Relations în ASCIG  

Această întâlnire a fost o oportunitate pentru elevii noștri de a afla mai multe despre programele educaționale și perspectivele de carieră oferite de facultate. Reprezentanții facultății au prezentat elevilor noștri informații cheie despre procesul de admitere, curriculum și oportunități practice. Interacțiunea directă a adăugat o notă personală, oferind sfaturi valoroase pentru pregătirea pentru viața academică. 

Încurajăm elevii interesați să exploreze această oportunitate și să-și contureze astfel calea lor academică și profesională. Este responsabilitatea tuturor de a inspira, ghida și susține elevii în alegerea celui mai potrivit traseu academic și profesional. 

Ne bucurăm că putem organiza în liceul nostru programul special – Alege cu încredere – Târgul Altfel al Universităților din luna ianuarie! Oportunitate a elevilor de claselor a XII-a și a XI-a de a explora diversele oferte educaționale oferite de diferite facultăți de prestigiu.    

Mai multe informații: https://cig.ase.ro/