În cadrul școlii noastre, elevii clasei a IX-a au înveță tehnici medicale importante. Sub îndrumarea atentă și coordonarea doamnei Prof. de nursing, Cristina Costache,elevii au experimentat introducerea soluțiilor medicamentoase lichide prin injecția intramusculară și subcutanată.

Sala de demonstrații a devenit terenul perfect pentru a încuraja și educa elevii în privința aspectelor practice ale profesiei medicale. Acest pas înainte în învățarea lor a adus un entuziasm palpabil în rândul elevilor, care au fost încântați să aplice cunoștințele teoretice în situații practice. Experiența de a efectua injecții sub îndrumarea unui profesionist le-a oferit nu doar oportunitatea de a-și perfecționa abilitățile practice, ci și perspectiva reală a a ceea ce înseamnă să lucrezi în domeniul medical.

Doamna profesoară Cristina Costache este un mentor dedicat, oferind explicații detaliate și răspunzând la întrebările elevilor cu răbdare. Dumneaei a subliniat importanța preciziei și atenției la detalii în administrarea corectă a medicamentelor, aducând la viață concepte care, altfel, ar rămâne doar în manuale.

Această experiență nu doar că a îmbogățit bagajul de cunoștințe al elevilor, dar și-a propus să îi pregătească pentru provocările reale pe care le pot întâlni în viitoarea carieră.

Cu o astfel de pregătire temeinică și implicare din partea profesorilor, elevii noștri sunt gata să abordeze provocările viitoare și să contribuie activ la domeniul medical.