Elevii noștri au luat parte cu succes la Olimpiada de Matematică de astăzi. A fost o zi plină de provocări, în care elevii noștri și-au dorit să-și demonstreze cunoștințele matematice, precum și pasiunea și dedicarea pentru această disciplină.  

Felicităm cu căldură fiecare elev implicat și le adresăm cele mai sincere urări de succes. Participarea lor astăzi reflectă eforturile constante atât ale elevilor cât și implicarea profesorilor noștri organizatori – prof Iulia Liberis, prof Alexandra Șerban, prof Ioana Rădulescu, prof. Iulia Leuciuc, prof Mara Tamaș, prof Roxana Rădulescu, Prof Costin Bătrânescu, Ramona Coleașă. 

Suntem ferm convinși că această experiență la Olimpiada de Matematică va fi benefică pentru creșterea lor academică și pentru dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor. Îi încurajăm să-și continue eforturile și să-și exploateze la maxim potențialul în domeniul matematicii și al științelor exacte. 

,,Unul dintre principalele avantaje ale participării la olimpiadele de matematică este dezvoltarea gândirii critice și a rezolvării de probleme. Problemele întâlnite în cadrul acestor competiții sunt adesea complexe și solicitante, necesitând abilități de analiză și raționament. Elevii care se angajează în rezolvarea acestor provocări dobândesc abilități esențiale de rezolvare a problemelor, care îi vor ajuta într-o varietate de domenii academice și profesionale ulterior. În plus, participarea la olimpiadele de matematică promovează perseverența și dorința de a depăși obstacolele. În fața unor probleme dificile, elevii sunt încurajați să persevereze și să caute soluții alternative. Această experiență îi învață să nu se descurajeze în fața dificultăților, ci să le privească ca pe o oportunitate de creștere și învățare. De asemenea, participarea la olimpiadele de matematică îi expune pe elevi la un mediu competitiv, în care pot învăța să gestioneze presiunea și să-și îmbunătățească abilitățile de gestionare a timpului. Aceste competiții îi pregătesc pe elevi pentru situații în care trebuie să își demonstreze competențele sub presiune, fiind un antrenament valoros pentru viitoarele lor examene și provocări academice.” Director adjunct LTDMM, prof Rădulescu Ioana 

Suntem recunoscători că putem oferi astfel de oportunități educaționale elevilor noștri și suntem mândri să fim martorii evoluției lor academice. Așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatele lor și suntem siguri că vor reprezenta cu cinste școala noastră în etapele următoare ale Olimpiadei de Matematică.