Astăzi, elevii pasionați de literatură au participat la Olimpiada de Limba și Literatura Română. A fost o zi în care cuvintele au prins viață, iar pasiunea pentru acest domeniu s-a transformat în descoperiri remarcabile. 

Într-o lume în continuă schimbare, suntem mândri să promovăm și să cultivăm iubirea pentru limba și literatura română. Participarea la această olimpiadă nu este doar o competiție, ci o oportunitate de a explora frumusețea limbii noastre materne și de a aprecia bogăția creației literare. Această experiență nu doar îi provoacă pe elevii noștri să-și dezvolte abilitățile lingvistice, ci și să exploreze diversitatea operei literare românești. 

Ne exprimăm recunoștința față de Prof. Daniela Iaciu care au contribuit la pregătirea elevilor pentru această olimpiadă.  

Elevii claselor a X-a au transmis: 

„Am descoperit că în spatele fiecărei întrebări se ascunde o poveste interesantă despre literatură.” 

„Olimpiada a fost mai mult decât un test – a fost o șansă să ne testăm cunoștințele și lucrul sub presiunea timpului.” 

Le transmitem tuturor participanților la Olimpiada de Limba și Literatura Română felicitări pentru eforturile lor și le dorim mult succes în continuare. Suntem convinși că această experiență va contribui la consolidarea pasiunii lor pentru cuvinte și va fi un punct de plecare pentru viitoarele realizări literare.