,,Mai nou, Cristina Bâtlan a reușit să transpună în startup-ul ei, „ CHANAND”, lecțiile învățate din cele două decenii de experiența de la Musette. Această marcă de îngrijire a pielii reflectă esența fericirii și personalitatea ei, oferind consumatorilor un lux absolut. Îndrumându-ne cu generozitate, Cristina ne-a împărtășit încrederea și research-ul ei, subliniind importanța concentrării energiei în direcții clare și în grija sinceră față de consumatori.” transmite Prof Ioana Rădulescu, director adjunct LTDMM.

Nu vrem să mai fie un secret, însa Cristina Bâtlan va vizita și liceul nostru pentru a împărtăși comunității din experiența și povestea ei. Așadar, dacă ești interesat, rămâi aproape pentru a afla ziua și ora evenimentului.

Citește mai multe aici: https://ioana-radulescu.blogspot.com/2024/05/reinventarea-constanta-o-alta-lectie-de.html

https://ioana-radulescu.blogspot.com/2024/05/reinventarea-constanta-o-alta-lectie-de.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3LwBbJjv_g2fQprq-AO7JpcGhFGpY6WwaZeWH4U3zzRUcoKk-cISM_MsY_aem_AYIVUb95Z3wzbh-O5tYl2khnx2cBbxFRXUl8lPeK1PnmUHl7w3I8dCybRbD9iOYUo4sg6H97pRB3RAskkCxBSPfG&m=1