La întâlnirea săptămânală a Science Squad – Clubul de științe în limba engleză, elevii au avut parte de o experiență de neuitat – au devenit ingineri auto. Au explorat detaliile și componentele esențiale ale automobilelor, de la motoare și transmisii până la sistemele electronice. 

După ce au învățat teoria din spatele funcționării automobilelor, elevii și-au pus imaginația și abilitățile practice la treabă, construind în echipă o mașină funcțională. Cu determinare și colaborare, au reușit să creeze un vehicul care să se miște de unul singur, folosind fie un mic panou solar pentru încărcare la soare, fie o baterie. Fotografiile din galeria de mai jos descriu perfect atmosfera de colaborare creată. 

Această experiență a reprezentat o combinație perfectă între teoria fizică și practică, oferind elevilor oportunitatea de a aplica cunoștințele dobândite într-un mod concret și captivant. Mai mult, clubul este susținut în limba engleză și astfel ei își dezvoltă constant abilitățile lingvistice. Prin lucrul în echipă și experimentare, au învățat nu doar despre mașini, ci și despre colaborare, perseverență și inovație. 

Ne bucurăm să oferim elevilor noștri astfel de experiențe educaționale interactive, care să îi încurajeze să exploreze, să învețe și să se dezvolte într-un mediu prietenos și stimulativ. Aventura continuă, iar noi suntem nerăbdători să vedem ce provocări și descoperiri ne așteaptă în călătoria noastră spre cunoaștere și inovație! 

Dacă vrei să faci parte din această aventură, programează o vizită chiar acum!  

https://liceulmincu.ro/scoala-gimnaziala-admitere-2024-2025-scoala-privata-bucuresti/