La întâlnirea săptămânală a clubului Science Squad, elevii au explorat fascinantul concept de „viață” prin discuții despre plante și procesul lor de creștere, de la plantare până la rodire. Într-o atmosferă plină de curiozitate și învățare, au descoperit cum semințele se transformă în plante. 

Activitatea practică a fost la fel de captivantă. Elevii au plantat diverse semințe, printre care floarea soarelui, fasole, ceapă, pepene și cireșe. În zilele ce urmează, vor analiza cum aceste semințe încolțesc și cresc, observând cu atenție fiecare etapă a dezvoltării plantelor. Deja au planuri mari – vor aștepta să încolțească, iar la finalul anului școlar le vor duce la țară la bunici pentru a le planta în grădini. 

Pe lângă aceste activități, Vlad și Luca au susținut o prezentare despre planete, cu un focus special pe planeta Pământ și caracteristicile sale unice. Această prezentare a oferit elevilor o perspectivă mai amplă asupra locului nostru în univers și a importanței planetei noastre.  

Prin astfel de activități, clubul Science Squad își propune să îmbine teoria cu practica, oferindu-le elevilor oportunități valoroase de a învăța și de a experimenta direct concepte științifice în limba engleză. Ne bucurăm să vedem elevii noștri implicați și pasionați de descoperirile științifice și așteptăm cu nerăbdare să urmărim progresul semințelor plantate și să continuăm călătoria noastră educațională!