Pe 20 mai, sub cupola Teatrului Național București, Gala SuperTeach 2024 a ridicat din nou ștacheta și ne-a oferit, ca de fiecare dată, momente de revelație profundă tuturor participanților. La a 6-a ediție, acest spectacol-manifest s-a transformat într-un spectacol unic, încărcat de emoție și inspirație – o călătorie introspectivă prin triunghiul educației, format din elevi, profesori și părinți. În fiecare an, SuperTeach ne dăruiește momente de „aha!” profunde, schimbându-ne perspectivele și mentalitățile. Organizatorii au depășit așteptările, oferind o platformă de reflecție și conexiune profundă, demonstrând că educația nu este doar o instituție, este o comunitate vie și vibrantă.

[…]

Oana Pellea ne-a arătat că educația nu are nevoie de un decor anume. Orice experiență care are ca rezultat dezvoltarea modului de a gândi, a simți sau a acționa poate fi considerată o experiență cu caracter educativ. Schimbarea începe cu tine! și aceasta a fost esența manifestului Gala SuperTeach, un apel la acțiune pentru toți cei care cred în puterea educației de a transforma vieți și comunități. Un manifest educațional ce a evidențiat importanța mentalității deschise și a colaborării în triunghiul educației. Prin ochii copiilor, profesorilor și părinților, am văzut provocările și speranțele unui sistem în schimbare, un sistem care are nevoie de fiecare dintre noi pentru a prospera.

 

Citește mai multe despre experiența Galei Superteach 2024:https://ioana-radulescu.blogspot.com/2024/05/gala-superteach-2024-un-manifest.html

https://ioana-radulescu.blogspot.com/2024/05/gala-superteach-2024-un-manifest.html