Liceul nostru a avut plăcerea de a găzdui reprezentanți ai Facultății de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București, care au venit să discute cu elevii noștri despre oportunitățile educaționale și perspectivele de carieră pe care le oferă această instituție de prestigiu. Întâlnirea a fost o oportunitate valoroasă pentru elevi de a afla informații direct de la sursă și de a pune întrebări despre programele de studiu, viața universitară și carierele posibile după absolvire. 

Reprezentanții facultății au subliniat importanța alegerii unui parcurs educațional care să se potrivească cu interesele și aspirațiile fiecărui elev. În plus, au prezentat detalii despre diversele specializări disponibile în cadrul facultății, cum ar fi management, marketing, finanțe și contabilitate, și au discutat despre oportunitățile de practică și de angajare pe care le pot accesa studenții pe parcursul și după finalizarea studiilor. 

Elevii noștri au fost foarte implicați și au adresat întrebări despre procesul de admitere, burse și alte beneficii oferite de facultate. De asemenea, au fost curioși să afle despre activitățile extracurriculare și parteneriatele internaționale ale Universității din București, care pot adăuga valoare experienței lor educaționale. 

Această vizită face parte dintr-o serie de evenimente organizate de liceul nostru cu scopul de a oferi elevilor o perspectivă largă asupra posibilităților de studiu și carieră. Ne bucurăm că anul acesta am reușit să aducem reprezentanți din mai multe facultăți și universități, atât din țară, cât și din străinătate, pentru a inspira elevii și a-i încuraja să aleagă înțelept drumul spre studiile superioare. 

Îi mulțumim Facultății de Administrație și Afaceri – Universitatea din București pentru vizită și pentru informațiile prețioase oferite. Sperăm ca aceste întâlniri să fie de real ajutor elevilor noștri în luarea deciziilor importante pentru viitorul lor academic și profesional.