Săptămâna aceasta la Science Squad, elevii clasei a V-a au explorat diverse tipuri de materiale din care sunt fabricate armele, de la biologice și chimice până la radiatoare și artilerie. A fost fascinant pentru ei să descopere cum tipurile de arme pe care le cunosc se pot încadra în diferite categorii și cum fizica și chimia stau la baza tuturor acestora. 

După sesiunea teoretică, elevii s-au împărțit în echipe și au trecut la partea practică, construind catapulte din lemn. Această activitate le-a permis să aplice principiile învățate într-un mod distractiv și interactiv, dezvoltându-și abilitățile de lucru în echipă și creativitatea. 

Înainte de toate acestea, Vlad și Luca ne-au captivat atenția cu o prezentare PowerPoint fascinantă despre spațiul cosmic. Prezentarea a oferit elevilor o privire de ansamblu asupra vastității universului și a numeroaselor mistere pe care acesta le ascunde. 

La Science Squad, ne bucurăm să oferim elevilor noștri oportunități variate de învățare, îmbinând teoria cu practica și stimulându-le curiozitatea și pasiunea pentru știință și tehnologie. Suntem mândri să îi vedem crescând și dezvoltându-se într-un mediu educațional stimulant și captivant.