La ultima întâlnire a Clubului Science Squad din acest an, elevii au fost introduși în lumea fascinantă a culorilor și a științei din spatele acestora. Discuțiile s-au concentrat pe modul în care culorile afectează percepția și emoțiile noastre, aducând în prim-plan legătura profundă dintre știință și artă. 

Întâlnirea a debutat cu o explorare detaliată a științei din spatele culorilor. Elevii au aflat despre spectrul de lumină vizibilă, cum ochii noștri percep culorile și cum acestea pot influența starea noastră de spirit.  

Un moment deosebit al întâlnirii a fost prezentarea susținută de colega lor, Ela, intitulată „ How do colors in my home change my mood „. Ela a explicat cum culorile din mediul nostru imediat pot avea un impact semnificativ asupra stării noastre emoționale și psihologice. De la culorile liniștitoare precum albastrul și verdele, care pot crea un sentiment de calm și relaxare, până la culorile energizante precum roșul și galbenul, care pot stimula activitatea și creativitatea, prezentarea Elei a oferit o perspectivă captivantă asupra modului în care putem utiliza culorile pentru a ne influența viața de zi cu zi. 

Ca simbol al acestui an plin de descoperiri, experimente și învățare, fiecare elev a primit o mini trusă de ustensile, un cadou menit să le amintească de toate cunoștințele și abilitățile dobândite în cadrul clubului.  

Reflectând asupra anului și privind spre viitor 

Acest an la Science Squad a fost marcat de multe momente memorabile, de la construcția catapultelor și lifturilor, la explorarea universului și descoperirea misterelor vieții vegetale. Am combinat teoria cu practica și am încurajat curiozitatea și colaborarea. 

Suntem extrem de mândri de progresul elevilor noștri și de modul în care și-au dezvoltat pasiunea pentru știință și tehnologie, în același timp cu abilitățile lingvistice. Fiecare întâlnire a fost o oportunitate de a învăța și de a crește împreună. 

Privim cu entuziasm spre noi descoperiri și aventuri științifice în anul care urmează. Vă mulțumim tuturor pentru implicare și entuziasm, și abia așteptăm să continuăm această călătorie fascinantă în lumea științei și tehnologiei!