Marea este locul acela la care cu toții visăm, mai ales în perioada friguroasă a anului.

Momentele în care apar ceața densă, runde de ploi puternice și lungi, frig, așa cum se întâmplă acum, ne trimit imediat cu gândul la vară, la zilele călduroase, pe care le petreceam pe plajă sau în apă. 

Marea este locul unde te încarci cu energie pozitivă. O destinație minunată datorită naturii și valurilor, care se lovesc de mal, un loc perfect, unde, cu toții, pe timpul verii, ne umplem bateriile și ne relaxăm, ba chiar ne detașăm, pentru o mică perioadă de timp, de problemele cotidiene. 

Apelând la această oază de liniște pură, ne bucurăm de apa sărată, care este un remediu pentru sănătate și de peisajul pitoresc de la răsăritul sau de la apusul soarelui.

Dacă privim drept înainte spre mare, vom observa cum apa este infinită și dincolo de ea nu mai este decât cerul, ca doi îndrăgostiți dintr-o eternă poveste de iubire.

Amintindu-ne de mare, în plină iarnă, ne cuprinde un dor teribil și începem să ne gândim deja la vacanța de vară, la distracție continuă pe plajă, alături de familie și de prieteni dragi.

by Maria Corbeanu -9A (text) și Cristina Stuparu -9A (foto)