Încă de mic copil, mi-am dorit o stea, una doar a mea. Am avut multe visuri legate de spațiul cosmic, însă, pe atunci, totul părea imposibil, era parcă prea mult pentru un simplu om de pe Terra.

Am crescut și am avut șansa de a ajunge acolo, în necunoscutul pe care mi-l doream. Totul părea perfect normal pe nava în care mă aflam, era o atmosferă plăcută, relaxantă. Nimic nu părea să schimbe ceea ce trăiam.

Însă, ceva neașteptat s-a întâmplat, eram ca o jucărie cu telecomandă și cineva controla toate mișcările mele. Așa am fost condusă involuntar către o stea, o stea specială. O priveam …ușor-ușor o formă aproape umană se întrupa…mintea mea nu reușea să înțeleagă ce se petrece. Un spectaculos joc de lumini, ceva ce nu vezi în fiecare zi. Încercam, cu disperare,  să caut o legătură cu realitatea.

Andromedanul, forma schițată, mi-a transmis energetic tot ceea ce simțea el, îmi vorbea fără să scoată un cuvânt. Inexplicabil, însă fascinant, se formase o conexiune ce trecea dincolo de limitele realului, limitele impuse minții noastre, capabilă de mult mai multe decât tindem să credem.

El mi-a oferit o stea, da, acea stea la care am visat atâta amar de vreme. Ușor, s-a făcut nevăzut, drumurile noastre s-au separat, dar eu știam că o să ne reîntâlnim cândva, poate nu în viața aceasta…

Când călătoria mea pe acest pământ va lua sfârșit, va începe o noua aventură, dincolo de lună…

 

by Letiția Ursu -9B (text) și Rashela Erciu -9B (desen)